Sophie Rose sex naked photos


Sophie Rose

Sophie Rose

Plotseling gloort er weer hoop voor Chelsea. The Blues versloegen zondag Liverpool met 1-0 en staan op plek vijf in de Premier League. De Londenaren hebben nog twee wedstrijden de kans om een positie te klimmen op de ranglijst om een startbewijs in de (voorronde) van de Champions League af te dwingen. Een mooie aanleiding om de prachtige presentatrice van CFC Fan TV, tevens lingeriemodel, in de schijnwerpers te zetten. Deze week is ons ballenmeisje... Sophie Rose.

Het is een nog redelijk nieuw fenomeen: een fan tv-station op YouTube. Arsenal begon er vijf jaar geleden mee. In 2014 kregen The Gunners bijval van een andere club uit Londen: Chelsea. ChelseaFansChannel wordt sindsdien wekelijks uitgezonden op YouTube. Rose was daarvan een van de eerste presentatrices.

Iets dat ze zo goed deed dat ze later een van de medeoprichtsters werd van CFCFAN TV, dat de onofficiële stem van Chelsea FC werd. Het kanaal kent nu ruim vijftigduizend abonnees. Haar hoogtepunt is een interview met clublegende Joe Cole, dat direct bovenaan de video's verschijnt als haar naam op YouTube wordt ingetikt. Een interview dat veel positieve reacties opleverde.

Rose werd op 14 november 1991 geboren in Devon, een graafschap in de Engelse regio South West England. Ze heeft een zus met de naam Claudia en van jongsaf aan is ze voetballiefhebber. Of beter gezegd is ze idolaat van Chelsea. Een eigenschap die ze kreeg overgedragen van haar vader. Ze heeft dan ook al vele jaren een seizoenkaart voor de Shed Upper.

Ze wilde aanvankelijk graag fotomodel worden. Daar kon een rol op televisie een handige rol in spelen. Rose werd gevraagd om een simpele quiz te presenteren op ChelseaFansChannel. De opdracht was simpel. Kijkers kregen een video van een minuut te zien en moesten tellen hoe vaak het gezicht van José Mourinho daarin voorbijkwam. Binnen de kortste keren telde de video 280.000 views.

Haar huidige video's scoren telkens honderdduizenden views en sommige filmpjes tikken zelfs de miljoen aan. "Het is gek", vertelde Rose tegenover SunSport. "Toen ik mijn eerste video opnam, was het allemaal lang niet zo groot als nu. Dat kan ook niet wanneer je met vrijwilligers werkt en slechts één keer in de zoveel tijd een video upload. Maar sindsdien ben ik zoveel mogelijk video's gaan bekijken om te weten wat in de gedachten van fans omgaat."

"Het viel me al snel op dat er weinig programma's bestaan waarin die gedachten naar voren komen. Clubs maken wel hun eigen items, maar daarin ontbreekt vaak de nuance. Clubs hebben de touwtjes stevig in handen. In stadions is ook steeds minder mogelijk. Ik heb met eigen ogen gezien dat een fan een soort trompet moest inleveren, dat mensen verplicht moesten zitten. Dat soort zaken wordt normaal nooit besproken in de officiële clubmedia."

Rose riep supporters op met zoveel onderwerpen te komen waar ze mee rondlopen. "Vooral na wedstrijden. Zeg wat je dwarszit en neem geen blad voor de mond. We willen absoluut niet dat onze kijkers denken 'dit kun je niet zeggen, dit kun je niet zeggen'."

Sinds kort is ze ook te zien in de nieuwe tv-show The Real Football Fan Show, dat elke donderdagavond wordt uitgezonden op Channel 4. Ze neemt daarin samen met Robbie Lyle van Arsenal Fan TV de presentatie op zich. "Ik ben meer een co-presentatrice. Robbie wilde een vrouwelijke medepresentatrice die veel van voetbal weet en naar wedstrijden gaat. Het irriteert dat veel mensen denken dat ik enkel in het programma zit, omdat ik een vrouw ben."

Rose gaat als verslaggeefster ook vaak naar wedstrijden om fans te ondervragen. Haar eigen mening over Chelsea steekt ze niet onder stoelen of banken. "Ik ben blij dat Antonio Conte aan het einde van het seizoen wordt ontslagen. Dit is een shitseizoen geweest, het is een grote bende. Als club kun je nu niet vasthouden aan iemand die eigenlijk niet meer daar wil zijn waar hij is."

Wie moet de nieuwe manager worden? "Massimiliano Allegri van Juventus lijkt me niet de goede keus. Hij komt een beetje te timide over. De club moet een manager aanstellen die alles wil doen om die baan te krijgen. En alles wil doen voor de club. José Mourinho was op dat gebied natuurlijk de idale man. Maar een voorkeur nu? Nee, die heb ik niet."

Naast haar werkwerkzaamheden voor CFC FanTV is ze ook nog steeds actief als fotomodel. Ze staat onder contract bij Girl Management UK en fungeert met name in lingeriecampagnes. Daarnaast heeft ze in Ross Smith zelfs een officiële manager aangesteld die haar steunt in PR-zaken. Op haar website sophieroseofficial.co.uk zijn overigens vele mooie foto's van haar te zien.

 

Good Morning ???

Een bericht gedeeld door Sophie Rose (@sophieroseinsta) op 6 Dec 2017 om 1:17 (PST)

Rose, die inmiddels al jaren in Londen woont, is ook op social media een ware hit. Op Facebook heeft haar pagina 32.024 likes binnen. Haar Twitteraccount kent 56.842 volgers en haar Instagram-pagina is helemaal booming. Daarop zijn ruim 85.000 mensen aangesloten die haar foto's volgen. Niet vreemd natuurlijk als we daarop kijken. Er zullen vast en zeker nog diverse mooie foto's volgen.

 

??

Een bericht gedeeld door Sophie Rose (@sophieroseinsta) op 10 Nov 2017 om 12:28 (PST)
Sophie Rose photos

Sophie Rose photos

Sophie Rose photos

Sophie Rose photos

Sophie Rose photos

Sophie Rose photos

Sophie Rose photos

Sophie Rose photos

Sophie Rose photos